måndag 7 november 2011

Underbar träff

God Morgon !
Idag bär det av till ikea med vännen Annsi.Ska bli kul.
Igår Söndag var jag och min man och lämnade våran amerikanare på vinterförvaring på ett nytt ställe.Där träffade vi et äldre par,ja man kan nog säga att de var lite udda och jag gillar udda mäniskor som går sin egen väg. Iallafall blev vi stående och prata lite.Det var en mycket underbar prat stund och bäde min man och jag hade tankarna där kvar länge. De var så underbara ! Mannen sa till mig att han såg att jag behövde D -vitamin ,han frågade om jag hade deprisioner den här tiden? Ja sa att det har jag lite ibland men att det inte var hanterligt nu för tiden. Så trodde han jag var vatten man och att jag var äventyrlig och tyckte om att ändra om.
Kan ni tänka er att allt han sa stämmnde! Ja det var myckte intressant. Han hade forskat i natur medicin när han var ung. Ja han berättade mycket mer och gav mig lite råd. Frun var ochså född i vattenmannens tecken.
Jag har ju ochså träffat mina syskon och mamma i helgen, Mycket trevlig.


Kram Mia

3 kommentarer:

 1. Det finns många människor som man mött genom åren och en del har verkligen lämnat ett avtryck:) Vissa känns som om man känt dem i hela sitt liv och vissa önskar man att man aldrig har mött;) Som tur är, är det sista inte så vanligt. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ja tänk vilka människor man möter ibland, låter som dom dröjer sig kvar i minnet ett tag!
  Jag kan oxå känna mig låg nu den här årstiden, detta eviga mörker är ju allt annat än kul!

  Hoppas du får en fin dag iaf!
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 3. Så härligt när man träffar på nya människor å det känns som man alltid känt dom! Kram Iréne

  SvaraRadera