tisdag 17 maj 2011

Dessa barn..

God morgon!
Visst är den som en maräng....
Här är det inte så många inlägg just nu. Hoppas att ni har överseende med det. Kollar varje morgon och läser era inlägg fast jag inte skriver så mycket. Det är mycket nu. I dag ska barnen ha en dag i det fria och cykla med skolan. Ja det var ett himla tjafs innan de kom iväg. Ryggan var för tung och inga kläder fanns det mm Ja dessa små frön (11 år är de nu) med stor egen vilja.
Nu längtar jag efter lite värme igen,torsdag ska bli bra här på västkusten. Idag för min del är att vara i butiken och fortsätta ändra om lite för det väntsa varor från härliga Dommo by Gawor.Här lite bilder från dommo.Alla varor utom soffan inkommer denna vecka .
Kram Mia

7 kommentarer:

 1. Ja soffan ser värkligen ut som en Maräng!! Tur att vädret är rätt OK när barnen ska ut på cykeltur, inte roligt med regn å blåst då! Hoppas de hade roligt?! Kram Iréne

  SvaraRadera
 2. Oj, här kommer MIN soffa på bild igen! I drömmens land bara...önskar jag hade mer anpassat till den färgen hemma då skulle jag ta hem soffan direkt. Finaste jag sett! Vi var nog många som föll pladask! Dina andra väntade saker är också fina!
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 3. Kanon fina grejer som vanligt .Rabarber bladet som du gjorde i betong finns för avhämtning kram tills vi ses Gun

  SvaraRadera
 4. Hej
  Tack för ditt inlägg de värmer .
  Är lite tungt nu ....
  Jättefina saker du får in va kostar stolsdynorna finns dom i beige?
  Ha de gott
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 5. Hejsan.. fina saker som förstås blir skoj att packa upp :) burken tyckte jag om...Allt annat med förstås.. Ha det skönt på veckoslutet...kramiz Jessica

  SvaraRadera
 6. Så fina saker! Känner igen lite från Formex=) De är roliga barnen när de ska iväg på något annat än en vanlig skoldag, undra om de får resfeber eller? Ja nu längtar man efter lite värme igen!

  Ha en fin torsdag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 7. Den soffan är läcker, och färgen är så snygg. Jag har ju lyckan och ha Dommo på nära håll, är inne hos Eva-Karin och kollar med jämna mellanrum. Superfina saker allt dom gör.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera