måndag 21 februari 2011

Åter hemma med alla....

Tjenixen!
Är nu åter hemma med alla benen i behåll...Vi ,familjen och jag har haft en otrolig skön vecka med mycket skidåkning.Ja barnen åker ju snowboard inte skidor och lär sig otroligt snabbt. Snart får nog mamma åka de blå backarna själv. Lite kallt har det varit nån dag med upp till 16 minus...uhamej va kallt det var.
Grabbarna grabbs..
Det har kommit in nya smycken från ZIZ design som har lite mer romantiska smycken...se lite av dem här:


Och nu äntligen de utlovade bilderna på de nya tunikorna.... Må så gott.
Kram Mia

10 kommentarer:

 1. Åh Mia, jag bara suckar när jag ser detta ljuvliga!
  Skönt att ni haft en härlig vecka, det är välbehövligt med något annat att göra och att få vara tillsammans med familjen.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. <härligt att ni är hemma med ben i behåll.. Åh vilka underbara smycken, tunnikan är jag ju redan kär i hihi.. får nog komma och shoppa lite../Paula

  SvaraRadera
 3. En välbehövlig semester och vila kan jag förstå:) Himla snygga tunikor. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Å nu längtar jag ännu mera till vecka 11 då vi beger oss till fjälls, ser så skönt ut! Så fina tunikor! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig vintervecka ni haft, roligt och åka skidor. Så fina smycken och tunikor du fått hem, den ärmlösa var ljuvligt fin.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Skönt med skidsemester! Här väntar sportlovet först vecka 10, det blir iallafall ett par lediga dagar för mej med barnen.
  Vackra saker du fått hem till butiken oxå!
  Jag har mailat dej imorse:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Hej! Så härligt med lite skidsemester. Frisk luft laddar batterierna. Jag längtar efter ballerinorna jag beställde för längesen och undrar om jag har dem här hemma hos mig snart... hoppas det!

  Ha en fin vecka!

  Kramar
  Måddan mail: slottokoja snabela gmail.com

  SvaraRadera
 8. Oj oj va snygga saker. Köpa lusten kommer :) Kramar från Maria

  SvaraRadera
 9. Vad mysigt med en skidvecka, jätte fina tunikor och smycken du visar. Ska kolla in dom senare när plånboken fyllts på ;)
  kram pia

  SvaraRadera
 10. Mia, du fråga om tvätt med bakpulver. Jag tar alltid i ett par matskedar bakpulver i vittvätten (häller det rätt i trumman)för vi har egen brunn och vattnet kan ibland vara lite färgat, särskilt när det regnar mycket. Bakpulver har hjälpt mot gulnad vittvätt, duken jag loppade var lite gulnad i spetsen och det försvann. Nu vet jag inte om det hjälpte mot fläckarna, jag sprayade också på Super10 och lät det ligga en stund innan jag stoppade i maskinen. Fläckarna försvann i alla fall och det är inte farligt att försöka.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera