måndag 22 augusti 2011

Liten inredningsmässa!

Tjenixen!


Varit på mässa i Jönköping( tyvärr blir det ingen formex för mig i år) Det var en väldigt liten mässa men trevlig. Vi åkte över dagen och jag fick beställt lite nyheter till hösten och julen. Här kommer lite bilder där ifrån.
Det har kommit in varor från Affari och i slutet av veckan in kommer det från Ib Laursen Mycket mysiga saker.
Slutar med en bild på Carina Hartills i sin 5 minuters vila i solen innan vi åkte hem.
Kram Mia

5 kommentarer:

 1. Åh vad massa fina grejer:) ska bli spännande att titta in till dig någon dag och se hur du har det och om du fått in något kul;) Underbar bild på Carina:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. En liten mässa..... var ju saker över allt ;)! Så mycket fint! Ha det fint! Kram Iréne

  SvaraRadera
 3. Hihi, det var en bra bild, gissar att det är mycket traskande runt runt fast det är en liten mässa. Ser skönt ut och sträcka ut sig i solen.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej! Här kommer en viktig anteckning
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Halloj, åhh vad roligt det såg ut, men visst blir man trött av att gå på mässor! Du kanske har möjlighet att vara med på våran nästa gång, det vore så kul och du är så välkommen!
  Kram Annica.

  SvaraRadera