fredag 25 september 2009

Lördag morgon!

God morgon!
Vaknade av att min doberman tik tyckte att det var dax att gå upp kl 7.00. Så det var bara att gå upp och dricka sitt morgon kaffe.
Jag bara måste visa tilda ängeln av faster atta den är ju så fin..... Man kan gå in på hennes blogg och kolla på underbara tilda grejor.fasteratta.blogspot.com jag är inte riktigt säker på adressen men det är bara att söka på fasteratta. Oh så vill jag ge en jätte kram till min underbara kompis Annsi, som sliter med mina grejor och står ut med mig. Du är bäst!!!! Här kommer några bilder från hennes shabby chic`a hem.
Nej! ska nu hoppa i duschen ska ner till butiken och mysa hoppas att det kommer lite folk som man kan tjata med.
Kramis Mia Maräng

måndag 21 september 2009

Höst!

Jag älskar hösten när det är sol och man vill gå ut i skogen, men nu när det öser ner ja jag vet inte ioförsig så är det mysigt att greja inne. Ja håller dessutom på att bli förkyld och jag har inte tid för det.
Nu när mina grabbar har börjat 3 an så är det markant mkt mer att hålla reda på med läxor mm
igår kom min man på att han hade fått en lapp av fröken av kvart samtal och det var ju så klart tider i förra veckan. Ja det var ju bara att be fröken om ursäkt och hoppas på en ny tid.
En krona gjord av en mysig kompis. Tjinge ling!!!!

torsdag 17 september 2009

Gröna fingrar!

Hejsan!
Idag har inte varit en super bra dag. Åkte till min kompis Gunsan och fick pratat av mig lite om ditt och datt. Tog några kort på hennes blomster på verandan.
Fick idag med posten en så söt tilda ängel som jag har vunnit på tradera. Hon sk själv klart ha namnet Mia Maräng. Hon har fått en plats på hyllan i trappen. Kramis Mia Maräng.

söndag 13 september 2009

beccashus: Utlottning!

beccashus: Utlottning! Nu ska jag vara med i min första tävling! Det ska bli väldigt roligt och även att få länka denna kanon fina blogg. Kolla in så får ni se. Mvh Mia Maräng
Hejsan!
Söndag och jag och min sambo har målat fasaden på vårat torp. Ur tråkigt men måste göras.
Ska försöka få tid nu i kväll att sy lite, det är så avkopplande att göra det på kvällskvisten.

I Lördags i affären så kom gulliga Anki in med fler underbara alster se bild! Anki har Anki´ garn och sånt!!!!! Visst är dom fina.

Bambu bord som har varit guldfärgat och nu har blivit vit och ska målas lite till .
Ha det..
Kramis Mia Maräng

fredag 11 september 2009

ÄNTLIGEN!!!!

Hejsan !
Nu har jag fått tillbaka min data och allt fungerar,jippi....
Det har varit så att på sista tiden så har jag bara hållit på att dekorera, sytt en del. Men här omdagen så fick jag bara ett spel att få shoppa lite möbler så det blev två slagbord,en kommod,4 st stolar,en barn säng,ett runt bord och ett litet skåp. Så nu har jag att göra ett tag .
Det ska bli skönt att få jobba lite kroppsligt.Har ioförsig slipat ett klädskåp till en kund...
Gårdsfrun!!! var har du tagit vägen!
En jätte stor ros till dig Maria på Grinden för att jag fick veta det jag hade på känn.
Vi ses snart.
Kramisar Mia Maräng