onsdag 13 maj 2009

Hemma hos Annsi!

Hej!
Igår och idag har jag hjälpt en kompis (annsi) att få det lite shabby chic hemma hos henne, vi får ta lite åt gången. Skåpet hon köpte blev så fint hemma hos henne. Så idag har vi varit på Grinden och handlat små plock. Jag har även sytt ny sovrums gardiner blev nöjd och hoppas hon blev det ochså.
Nu på eftermiddagen var det till att baka chokladbollar,sockerkaka och kärleksmums. Mina grabbar ska ha med det till skolan imorgon då det är polar cafet.
Ja annars har jag nog bestämt mig för att hyra en lokal för att ha min verkstad i, jag får ju inte plats i garaget där min älskade sambo håller till med sin amerikanare...
Vi får se va som händer.
Kramis Mia Maräng

4 kommentarer:

 1. Vad snygg du har fixat till din väns hem.Du är duktig.1000 tack att du har börjat följa min blogg.Tänk om jag ändå kunde sy.Ska anmäla mej till kurs i hösten.För ideer och fantasin är det inget fel på.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att hjälpa någon så. Ofta ser man lättare utifrån. Du sydde verkligen fina gardiner och gud va skåpet är fint.

  Ha en bra dag men vi får hoppas den utlovade åskan inte drar över oss!//Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Kanon snyggt Mia vad duktig du är ses snart hoppas jag kram Gun

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Jojomensan visst måste det vara mina hundar:) finns bara våra häromkring.
  Vår är en dobberman/rottisblandis, en jättego tik.
  Jamen då vet du var jag bor nu:)
  ja gud vad vi har slitit med verandan denna vecka och idag lackar vi golvet så Måndag har han lovat att jag får flytta in möblerna ÄNTLIGEN;)

  Ha en skön söndag//Kram Lotta

  SvaraRadera