fredag 28 oktober 2011

Vilken kväll !

Hej!
Här kommer ett Jätte Stort tack till er som var på kundkvällen igår! Hoppas ni hade trevligt ! Jag är helt över lycklig att det kom så många. Idag kommer jag att försöka att få fram lite advents saker om jag orkar,är väldigt trött...men som sagt va lycklig. 
Det är en så roligt att prata umgås med er kunder. Det är verkligen en förmån med detta jobbet. Och många av er har jag ju blivit vänner med som jag är så glad att  fått lära känna lite mer
Dessa underbara tvåla kommer att inkomma snart
Min kompis fina hem!
Gardin jag sytt till en kund
Tack,Tack Tack.
Kramis Mia

måndag 24 oktober 2011

Kundkväll !!!!

Nu är det dax för kundkväll Torsdagen den 27/10 kl 18-22. Både Hartills trädgårdar och Vi hos Mia Maräng kommer att ha kanon fina erbjudande i butikerna.
Vi bjuder på vin och tilltugg!
Hoppas på att vi ses. Det brukar bli väldigt trevligt.




Kram Mia

tisdag 18 oktober 2011

Mössor till lilla huvudet!

Tjenixen!
Det blir inte så mycket inlägg för mig,hinner helt enkelt inte. Vill passa på att tacka alla som skriver en kommentar till mina smått förvirrade inlägg. Uppskattar verkligen det.



Har nu  "tvingat" min underbara kompis att stå modell.TACK P för jag fått lånat dig.
Sen har vi gulliga lilla T(hoppas att du ser detta) Du skulle bara veta vad glad jag är att jag fått fotograferat dig.Visst är de snygga!
Må så gott
Kram Mia

onsdag 12 oktober 2011

Inför Jul!

Hej!
Nu en liten fråga som jag alltid funderar på in för Jul Skyltningen! Jo När ska man börja? Många kunder vill inte att man ska börja förren till Advent och andra tycker i mitten av oktober. Ja nu vill jag ha lite råd! Det börjar ju som sagt att närma sig med storm steg och jag älskar ju Julen! Hoppas nu på lite råd från er mina vänner.



Kramis Mia

söndag 9 oktober 2011

Skön Morgon!

God Morgon!

 

gillar mycket denna skylt

Det är så skönt att få lite tid på morgonen ,ensam med en kopp kaffe så här på Måndag. Ska under förmiddagen till Ingela som säljer sjalar,smycken,väskor och lite kläder alltid lika roligt att se om hon har nåt mysigt att ta in till butiken. Ha det så gott och krammisar i massor från mig till er.

onsdag 5 oktober 2011

God Kväll!

Idag har det varit en intressant och rolig dag. Har varit hos en ny leverantör för att beställa nya varor till den kommande webshopen. Har  besökt Pb home ( casa linne) Åh det finns så mycket fint. Ja mycket blev det och väldigt fina saker. Här kommer några bilder inte proffsig taget alls, ja ni får ta det som det är.







Det var en liten del för så klart så tog batteriet slut. Nu ska jag känna in hur soffan är och kolla lite i den nya jeanne d` are living.
Må så gott, kanske vi se !
Kram mia

måndag 3 oktober 2011

Budapest...

Hej!
En deppig Mia har det varit i helgen! Ja  det var så att min sambo Håkan och Jag skulle till Budapest Lördag till Tisdag. Vaknar jätte tidigt och åker iväg till Flygplatsen och satt där länge och flyget var försenat,Ja det gjorde inget vi satt ju inte i sjön och det var ju såå roligt att vi äntligen skulle få åka bara vi två. Trodde inte mina ögon när de ropade upp att flyget var inställt! Trodde jag skulle börja gråta. På grund av dimman kunde de inte landa.Och inte gick det nåt annat flyg  senare ner under helgen om man inte tog sig till Stockholm . Ja det var bara att åka hem och deppa, några som var glada att vi inte kom iväg var Barnen. Ja vi får se om vi kan få ihop det och åka senare.Vill ju så gärna åka och hälsa på lilla Rebecca.
Men idag är det bättre med humöret. Ja det var lite klagande från mig. Har försökt att ladda ner en bild där ifrån men det vill sig ej.
Så det kommer här en bild av de nyadoft ljusen som kom sprakar när de är tända. Det är väldigt lång brinntid och har en trävecke.Doftar underbart.
Må så gott nu.

Kram Mia