torsdag 22 september 2011

Kläder från Miel

Hejsan!
Nu har kläderna kommit från Miel. Det är chic antique som lanserar sin nya kollegion som sagt va heter Miel.
Väst med päls

Tunika med smocc i midjan

Underklänning men går att användas till klänning bara

Tunnika med smocc i midjan

Klänning Med spets upptill
Här kommer en bild av lite jag fyndade på marknaden hos Gräddelin.
Ha en så underbar helg kanske vi ses hos mig Mia Maräng.
Kramizar.

måndag 19 september 2011

På turne!

Hejsan!
Ny underbar vecka! Hoppas på fint väder. Var på turne i lördags med två av mina gulliga vänner.
Vi var till en mycket inspirerande butik i Trollhättan. Jag har aldrig varit i denna staden så det var väldigt kul. Butiken vi besökte bland annat var Gräddelin. Åh va mycket fint det fanns. Tyvärr så blev det inte att ta några kort inne från. Hon hade en liten loppis ochså där man kunde hyra en plats och sälja saker. Jag fyndade lite men de visar jag nästa inlägg. Vi fikade och hade det jätte mysigt. Lilla levin var med och snällare hundvalp får man leta efter.Hon charmade alla... Vi var även på två antikaffärer och jag skulle till Pb för att handla till affären men det var inte öppet så det kanske blir en tur på torsdag.




Kram Mia

torsdag 15 september 2011

Balettskor i en hög

Har nu balettskor till salu.Har nu sorterat och slängt en del som det är vatten fläckar på. Som ni ser så är de i olika skick. Och vill man köpa ett par så  skicka ett mail till mig . Jag skickar gärna  bilder om man vill.

Tåskor med spets kanten.
Skorna kostar 200 kr + 50 kr i frakt. Har varit tvungen att höja priset på dem på grund av att jag får betala mer för dem. De som har stått på väntlista har jag skickat ett mail till ,skulle det vara att man inte hört nått från mig hör av er.
Ha nu en så skön dag.
Kram mia

söndag 11 september 2011

Lite bilder

Hejsan!
Det har kommit äntligen! så ni som står på väntlistan ,hör jag av mig till snart.





Åter en ny vecka. Min helg har varit kanon bra. Hoppas att eran ochså varit det. Liten bilder från butiken. Det blir ett litet inlägg idag. Kram Mia.

torsdag 8 september 2011

Målning-färg!

Hejsan!
Ja det här med färg är ju inte det så lätt.Har Målat ett par stolar, jag och kund bestämde att de skulle bli vita.Jag hade slut på färg hemma och skickar maken för att köpa ny ,lika dan. Butiken hade byt fabrikat men skickade hem likvärdig färg .Jag började måla och oj ojoj va vitt det blev.Men målade stolarna klara och var inte nöjd alls de var för vita.
Efter en omgång med slipmaskinen

När de var kritvita

Klara

Kund kom och tyckte lika dant även  min bloggvän monne  (alen trädgård) Tyckte lika dant. Efter lite diskuterande kom vi fram till att måla dem i lite antikgråa och shabba dem lite. Resultatet blev mycket bättre och kund blev nöjd.Så kan det gå !
Men färgen som skulle vara så lik den andra som jag målat med så mycket blir som grundfärgs användning av framöver.Här kommer lite före bilde,mellan bild och klart bild.
Ha en så go helg nu! Kram Mia

måndag 5 september 2011

Min väns lilla sötnos

God Morgon!
Det var väldigt konstigt att inte kunna åka på Formex som var i helgen. Men har haft en underbar helg i det kanon fina vädret iallafall.
Här kommer lite gulliga bilder på min bästa väns sötnos,11 veckor gammal är hon .Det är en minni ozzy.Åh om jag hade tid så hade jag helt klart köpt en ochså. Är ni intresserad av denna ras gå in på hennes hemsida www.varglyanskennel.se .


Igår kom det ett paket med ett dockhuvud, Jag vunnit detta på tradera.
Ha det så gott nu .
Kram Mia

torsdag 1 september 2011

Höstens öppettider.


Det kommer lite saker i skåpet senare.

God Morgon!
Hoppas ni alla myser i det kanon fina höstvädret.Här har det igen... blivit förkylt! Attans vad jag är trött på detta. Men det är som det är.
HÖSTENS ÖPPET TIDER ÄR: ONS-FRE 12-18 LÖRDAG 10-14.
Om det är så att ni är ett lite större sällskap så går det utmärkt att ringa och boka en tid i så fall. Man kan även boka kvälls tid och jag fixar då fika till en låg kostnad.
Lite Nya Möbler har kommit till i affären så det blev till att fixa och trixa om lite.Köpte tyg på ikea och häftade upp på vägen. Resultatet blev kanon ,ett helt annat rum. Kolla in min nyinköpta stege...
Kram Mia