tisdag 31 maj 2011

Lite kort från förr..

Hejsan!
vikskärm med tyg.

skärmen som nästan inte syns.......
Har nu på morgonen letat igenom min blogg efter denna vikskärm jag gjorde i början när allt startade med mia maräng. Ska göra några till av den och eventuellt en annan sort.
Ska idag jobba i affären.Nu äntligen har lite av Dommos saker kommit och NYHETER PÅ SMYCKEN FRÅN lotta design. Passa på att komma in och köp avslutningspresent till fröknarna ..
Saknar lite det där som var i början av öppningen av butiken, hade mer tid för att måla och fixa möbler då.
Ja här kommer iallafall lite kort från förr.




Ha det såå skön helg nu.
Kram Mia

onsdag 25 maj 2011

fortsättningen...

God Morgon!






Var på uppdrag hos en av mina favorit kunder. När jag kom upp i denna lilla idyll av lägenheter som ligger avskilt men ändå mitt på torget var det som att komma utomlands. Här kommer några bilder från hennes hem.
Kram Mia

Det kom ett paket...

Denna fina gamla resväskan kom allt i
Idag hämtade jag ut ett paket som jag har väntat på sen jag beställde...Åh de var såå fina kläderna Kathrine!
Vill man se Kathrines alster så gå in på hennes blogg:http://fagel-blabutik.blogspot.com/
Skön patina
Nederkant av byxbenet
Mammeluker från för, bara en av sakerna...
Fler bilder på kläder från fågel blå kommer en annandag.
Har även varit hos en  av minna bästis kunder idag,Skriver om det imorgons inlägg.Nu blir det att jobba lite med papper..
Kram Mia

måndag 23 maj 2011

shabby ! mer kan det inte bli....

God morgon!
Den här goa skulle jag gärna äga!


Ibland blir man så himla trött på dessa leverantörer...Varorna  som jag väntade in i slutet av förra veckan har inte dykt upp än. Hoppas det kommer idag. Nu måste jag bara visa er lite shabby bilder ,inte inredning nu utan mitt andra stora intresse bilar...
Kram Mia

söndag 22 maj 2011

Mammeluker..

Hej!
Mammelukerna och armvärmare hänger på stolen.

Mammelukerna längst ner

armvärmare

Ben värmare
Har snöat in  på mammeluker.Är ganska svårt att få tag i men tur är så hittade jag jättafina hos http://ankislillavarld.blogspot.com/ De är såå fina anki! Åh jag bara älskar dem..
Det kommer fler bilder av dem från affären lite senare.
Kram Mia

torsdag 19 maj 2011

Ett snabbt...

Hej!
Idag blir det bara ett Hej och några bilder. Mycket nu... Ha en så bra helg !
Nyhet som kom in förra veckan



Lallo smycken! en del av det.



Kram mia

tisdag 17 maj 2011

Dessa barn..

God morgon!
Visst är den som en maräng....
Här är det inte så många inlägg just nu. Hoppas att ni har överseende med det. Kollar varje morgon och läser era inlägg fast jag inte skriver så mycket. Det är mycket nu. I dag ska barnen ha en dag i det fria och cykla med skolan. Ja det var ett himla tjafs innan de kom iväg. Ryggan var för tung och inga kläder fanns det mm Ja dessa små frön (11 år är de nu) med stor egen vilja.
Nu längtar jag efter lite värme igen,torsdag ska bli bra här på västkusten. Idag för min del är att vara i butiken och fortsätta ändra om lite för det väntsa varor från härliga Dommo by Gawor.Här lite bilder från dommo.Alla varor utom soffan inkommer denna vecka .




Kram Mia

tisdag 10 maj 2011

Tisdag och man....

Hejsan!
Vilken underbar helg på lissebers trädgårdsdagar det varit.Det har varit mycket underbara människor och fint väder kan det bli bättre.Tack för alla fina kommentarer...Idag börjar jag känna mig som människa igen,man var ju väldigt trött.
Idag ska jag och två vänninor gjuta i betong .Hoppas att jag kan få ihop nåt, hihi det verkar lite svårt...kul ska det bli iallafall.




Kramiz Mia

måndag 2 maj 2011

Snö ! Nu..

Hejsan!
Ja imorse när jag öppnade mina ögon så ser jag att det snöar! Nu får vädergudarna skärpa sig. På Rockabilly festen var det drag det var himla kul med bra musik och med gulliga vänner. Hade köpt en pricki kjol som jag hade med en svart omlott blus.Ja jag kände mig ju inte riktigt bekväm med det men man får ju stå ut bara och för hoppningsviss vänja sig.
I butiken så är det full rulle nu. Denna veckan är det att så upp en prov gardin till en kund och packa, packa för lisebergsdagarna. Det ska bli såå kul så har ni möjlighet så kom och hälsa på..
Lite nya bilder på varor som inkommit.




Kramiz Mia