tisdag 26 april 2011

Onsdag och snart valborg

Tjing!
Nu var det ett tag sen jag skrev nåt inlägg. Här går det i ett ja det gör det säkert hos er ochså.Har haft lite skriv kramp och inte riktigt haft lust,men det verkar smått komma tillbaks nu..
I butiken så grönskar det med nya saker och jag håller på att förbereda för liseberg nästa vecka. Carina (hartills trädgårdar) och jag ska vara med på lisebergs trädgårdsdagar. Vi var med förra året och det var jätte kul...



Må så gott och ha en skön valborgs helg. Det ska jag ha, gubben och jag ska på rocka billy konsert och bo på hotell med goa vänner.
Nu är det ju amrikanaren som gäller när vi ska nånstans.
Kramiz Mia

söndag 17 april 2011

Öppet tider för påsken!

Ja nu är det snart påskhelgen här. Vad jag har förstår så är det många som åker på kultur tur här nere på västkusten och även att det är en helg för många att öppna upp sommarhusen...Mysigt...
Jag kommer att ha butiken Öppen ons-skärtorsdagen 12-18 och påskafton 10-15  ( långfredagen stängt)

Må så gott nu över påsk helgen..
Kramiz Mia

tisdag 12 april 2011

Nya gardiner!

Hejsan!
Ja här har det som vanligt varit fullt upp. Men det är ju riktigt roligt och kanon väder har det ju varit med.Idag regnar det här.Tråkigt!! I Fredags kom det varor från min favo leverantör Chic Antique.En jätte pall. Trodde inte det var sant...Var skulle jag ha alla dessa varor nånstans..Men när allt var upp packat var allt utplacerat och fick plats.

Igår tog jag mig lite ledigt och fick tvättat en del fönster som det knappt gick att se igenom. Nya gardiner fick komma upp.Så här blev det!
Har alltid älskat väggord, den här sitter i vardagsrummet.
Ha det så gott.
Kram Mia

onsdag 6 april 2011

Det var ett tag sen!

Hejsan!
Nu är jag tillbaks igen.. Igår kom det lite varor från olssen och jensen.Det var inte så mycket men det som kom var kanon fint. Olika kuddfodral och kyrkoljusstakar och en ur läcker krona att ha ut i trädgården. Sen kom det en spegel som en kompis beställt.Ska visa kort på detta imorgon.
Ha nu en så bra dag. Och jag hoppas att det kommer att klarna upp här i göteborgs trakten.

Kramiz Mia