torsdag 31 mars 2011

Tävlingen är av gjord....

 Första priset! 
VINNAREN AV FÖRSTA VINSTEN ÄR: Hanne med blogg www.mittherligeliv.blogspot.com  Jätte stort Grattis....
Ja jag har ju lovat ett andra pris ochså. Hade lite svårt att bestäma mig men det får gå i klockornas tecken denna gång. Så det blir ett häng smycke.
Andra priset!
VINNAREN AV ANDRA PRISET ÄR : Siw med bloggenwww.lysogvarme.blogg.se Ett jätte stort grattis till dig ochså.
Tack alla ni som varit med och tävlat. Det har varit roligt att läsa alla kommentarer och  nya bloggar som jag har läst och kommer att läsa. Det var 96 st tävlande.Helt otroligt många! Tack......
Kram Mia

onsdag 30 mars 2011

Vip kväll Torsdagen Den 31/3

Hejsan Alla bloggvänner!
Lite information om VIP KVÄLLEN.
Dagen är den torsdagen den 31/3 ( alltså imorgon) Vi starta kl 18 och håller på så länge det ni vill vara kvar....
Vi kommer att ha 15% i båda butikerna( Mia Maräng Och Hartills Trädgårdar)Ej på redan reade varor.
Hos mig kommer det ochså att vara 25% på kläder och Smycken ( dock ej de helt ny inkomna smyckena.)
Ni står för det glada humöret och vi bjuder på lite mat och dryck. Bor ni väldigt nära ta cykeln då och unna dig ett glas vin eller mer.......
En väg beskrivning kanske kan vara bra. Vi finns mellan Jörland och Stora Höga. Tel 0724-201662


Kramiz Mia, hoppas vi ses....

tisdag 29 mars 2011

Nu är det lite... stressigt.

Hejsan!
Har hantverkare hemma som håller på med badrummet , spännande.... Håller på att sy gardiner igen till en kund ska vara klara till lördag, Hämta smycken till vipkvällen, handla till vipkvällen och ställa iordning allt. Och så är ju det snart dragningen av min Tävling. Det är ju inte klokt va många som anmält sig,90 st hittills. JÄTTE kul.
Har läst på många nya bloggar och det är ju så intressant och kul. Har förstått att det var många som var på resande fot nu i helgen. Hoppas att det blir en sån resa igen nästa år eller ännu bättre nu till hösten..  Det verkar som ni har haft en underbar resa med mycket inspiration.Ni som vill se bilder och läsa om detta ska titta in hos http://romantiskahem.blogspot.com/ och även http://vitthusmedsvartaknutar.blogspot.com/ 
Ha det så gott.

Min underbara hammok, utanför hos mig
Affären

Hemma hos mig ! Zinkbadkaret ligger på tork.

Utanför affären
Kram Mia

fredag 25 mars 2011

Man får köpa det som visas...Det mesta iallafall !

Hjärtnålar att dekorera med, är ca som en 50 öring
 Det är många som har frågat om man kan få köpa saker som jag sätter ut bilder på från affären. Det får man och jag skickar gärna det till er. Antingen med postförskott eller att man betalar in på mitt konto. Det man gör är bara att maila mig så fixar vi det. Mail adressen finns nu näst längst upp på vänster sida.
Underbar gammal fotogenlampa i orginalfärg
 Nu var det dax igen för att säga ett stort TACK till er alla som lämnat och lämnar en kommentar här hos  mig
Jag blir jätte glad! Jag försöker att skriva tillbaks er alla .
Idag blir det till att göra om lite i och få upp fler nya varor. Igår kom det lite snygga presenter så som mer servetter, bakformar som passar med servetterna,strutar med marsmalows (farligt för mej att ha där) te i en såå läcker förpackning. Tänkte att det kan ju vara lite kul att ha lite med färg och nåt man kan äta/dricka.Nej dax att gå en sväng med tokarna....Mina hundar.hihi
Kram Mia

torsdag 24 mars 2011

Sol.vår ...underbart

Lånad bild av hemma hos lilla mej!
Hej!
Har kommit på att ordet underbart det har ju helt klart jag fått dille på. Tycker jag skriver det hela tiden.
Igår blev jag mycket sur..Fick varor från  Norska Sagen och det är ju jätte kul och mycket fint kom det,
iallafall så blev det tull på varorna och det blev att betala 1100 kr extra. Ja jag vet att det är så men hade liksom inte tänkt på det. Synd för det går ju helt enkelt inte att handla från Norge då...Varorna blir helt enkelt för dyra i utpris! snyft...
sjalar från sagen

Tjing ses en annan dag.
Kram mia

tisdag 22 mars 2011

Storstädning av blogg

God morgon!
Fick för mig att ändra lite på bloggen. Ja det var inte lätt, men fick iallafall iordning på den något så där. Det tar en himla massa tid och tålamod.
Men nu ska jag sända ut lite inbjudan (det kommer att komma här på bloggen ochså.) till en vip kväll den 31/3 . Var sak har sin tid..eller va det nu heter. Svenska är ju inte mitt bästa ämne..Eller va säger ni som känner mig lite mer.
Nej tjing på er och ses snart igen.
In kommer snart!
Kram mia

måndag 21 mars 2011

Måndag morgon och disigt.

Ja Måndag morgon och det är disigt ute. Mera varor från affari har kommit. Snygga vita ljusstakar,glasskålar,glasmansheter med prismor, Spindel vävs ljus,små ur gulliga lyktor i fattimans silver mm. Tyvärr gick det inte att ladda ner några bilder från deras hemsida. Men jag ska ta kort från affären på sakerna.
I fredags så hade jag och carina besök av ulla på lalo Treasure smycken http://www.fantasynature.se/lalo/index_lalo.htm Mycket fräcka och personliga smycken. Om man går in på länken ovanför så ser man bara en bråkdel av deras fräcka saker. Ska bli jätte roligt att få hem detta till butiken.
Nej nu är det jobb som gäller.
Kramiz Mia

torsdag 17 mars 2011

 God Morgon! Ja då var det snö ute igen.Det ju vår ute igår. Carina min underbara butiksgranne hade tagit in till sin butik penser.De klara tydligen upp till -5 grader men gillar inte snö. Idag blir det lite bilder på äldre underbara saker.
Två av dessa har legat ute en vinter och blev så här fina.

Tänk att det har varit ett barn som sprungit runt i dessa.

Små söta brödkavlar
Ha en sååå mysig helg.
Kram Mia

Bilder på nyheter mm...

Handdukar  från Miljögården.
Hejsan !
Nu har jag fotat lite på nyhetarna som inkom föra veckan.
Hoppas att ni alla har det bra och njuter i det fina vårvädret. Idag ska jag inte vara i affären fören kl 15.Carina passar affären så att jag kan fortsätta sy gardinerna.
Hemma känns det som vi håller på med allt och inget.... Målar badrumstaket ,spaklar på kontoret som ska bli vårat sovrum och dessutom så började min man med att bättra på målning i hallen!!! Ja jag tyckte det kunde vänta men det tyckte inte han,så så är det..
Ha nu en bra dag
Kramiz Mia









måndag 14 mars 2011

Hejsan!
Hoppas att ni har haft en bra helg. Här har det varit jobb,mysig lördag kväll och badhuset på söndag med ett besök på Ikea.Så helgen har varit kanon. Har fortfarande inte tagit några bilder på nyheterna men det kommer.
Idag blir det lite ärende som måste uträttas sen ska jag sätta mig vid symaskinen och på börja några gardiner som kunder väntar på Idag blir det lite bilder på smycken från Lotta Design  och ZiZi design.
Ha en bra måndag.Kramiz Mia

tisdag 8 mars 2011

Nya varor!

Äldre små karaffer.
Hejsan!
Åh helt otroligt så många som vill vara med och Tävla..Det är ju jättekul.Och va många fina bloggar jag varit ute på och kollat in,jag kommer att skriva lite hos er ! men det tar lite tid ...
I Butiken så kom det en pall med varor förra veckan från Miljögården, bilder kommer ..Och idag kommer det en pall från Dommo by Gawor,här ifrån kommer det såå  mycket fint.Nu blir det ju lite komplicerat att få plats med allt,det ska ju helst se snyggt ut ochså på hyllorna. Vi ses snart. Kram Mia
Rosväska..