tisdag 23 februari 2010

Hej!
Ledig  från skolan, jobba hemma. Ska idag bli interjuvad av stenungsunds tidningen.Det blir ett reportag ihop med Hartils som kommer att komma i facktidningen om ca 2 veckor. Usch nu börjar jag bli lite nervös, ska lilla jag va med i tidningen... det blir som det blir.I förra inslaget blev bilden inte den bästa helt enkelt ur dålig, men ni får ha överseende med det.Nu lite snygga bilder på Eva Wallens snygga kläder. Må så gott.
Kram Mia

måndag 22 februari 2010

Första dagen kaos!


Hejsan !
Ja som rubriken förtäljer så var det kaos innan jag kom ner till skolan, som ligger i Göteborg närmare bestämt klippan och handels akadamin.
Allafall var det ju så kallt i går natt så jag var lite orolig när jag satte mig i pärlan att jag åter hade fått en ispropp i kylet. Men den gick så gott i gång och jag njöt av lite eva estword  musik på vägen ner.
Helt plötsligt börjar det pipa högt och olje lampan lyste  och så klart temp lampan. Det var ju bara att stanna och det kom en del fula ord ur munnen på mig. JaJa det var bara att vänta och se... Ringde min man och sa att han fick ta med vatten och olja och som tur var var han lite senare än mig att komma iväg till jobbet i frölunda.Ja har ju varit med om detta förut så jag provade efter en stund att köra och till min förvåning hade temp och olje lampan slutat att blinka så det var bara tuta och köra vidare.
Kom bara lire försent. Det har varit en mkt givande dag på kursen.
Tjingeling Mia

söndag 21 februari 2010

Skola!!

Hejsan!
Ska börja i skola i morgon eller rättare sagt så ska jag gå på kurs i 3 veckor. Det blir en kurs i starta eget , ska bli mkt  intressant, så det blir att bara ha öppet i affären Lördagar 10-15.
Mkt av varorna  kommer i mitten av mars ,här kommer några bilder av som kommer in.
Ha det så gott, kram mia

måndag 15 februari 2010

SEMLOR...

Idag har vi ju fettisdagen , jag hade glömt detta men blev påmind av lisa på lisas torp. Jag som älskar semlor.
Ja ni som känner mig lite bättre vet att jag har reden ätit min ranson,men  va sjutton det är ju så gott.För er som inte har ätit Jörlanda Bageriets semlor så kan jag helt klart rekomendera dessa.
Idag står på programmet att fortsätta måla Sofias gungstol och att sy klart en del uppdrag.Sen ska jag ner med barnen till göteborg , skating ska det bli på area 51. Jag ska inte ställa mig på en skateboard  för det skulle inte sluta bra
Ha det så gott.
Kram Mia Maräng.

fredag 12 februari 2010

Lite ny kort från butiken!

God Morgon!Det är inte lika kallt ute idag som det var igår Skönt...... Igår började dagen med lite strul, bilen var hoppig och trög när jag skulle skjutsa barnen till skolan det visade sig ganska snart att  det var en ispropp ! Kom iallafall hem och fick faktist  fixat det . Sen flöt dagen på som den skulle.Tänkte vissa er några bilder från butiken. Kram på er och hoppas vi ses eller hörs.

söndag 7 februari 2010

Lite kort från Formex

Hej!
Här kommer några bilder från Formex.
Dessa underbara små provdockor in kommer snart!!!
Kram Mia

tisdag 2 februari 2010

REA i affären.

Hejsan!
Har nu till helgen 30-50% i affären (gäller ej nyheter och möbler:) Jag hoppas att få lite mera plats med de nya som är på igång. Har nu bestämt mig för att ha verstaden ner vid affären så jag kan vara mer tillgänglig för er kunder.De öppet tider som gäller nu är  :
tors 12-18
fre 12-18
lör 10-15
Jag hoppas att ni alla har hållit er friska och att livet är underkontroll. Kram Mia