torsdag 28 januari 2010

renovering och magsjuka.

Hej!
Har kommit hem från en helt underbar helg på formex i stockholm. Formex är inredningsmässa. Har beställt en hel del fina saker från bla chic antik och miljögården mm.
Skulle börja med renoveringen nere i affären i måndags men va hände jo man fick magsjuka,inte kul så allt blev förskjutit några dagar. Men har nu allafall  börjat och det blir så bra. Ni kunder som har tänkt komma förbi imorgon fredag  och lördag få ursäkta röran. En del fint har kommit in från ib laursen kom in och få lite inspiration.

Nu har ny magsinet kommit.Alltid lika roligt.

Här kommer en bild på min favo bil och som jag vill En Mia Maräng bil.Visst är den fin jag vill ha.
Hoppas vi ses snart.
Kramis Mia

fredag 15 januari 2010

Är tillbaks .....

Hejsan !Är nu tillbaka och har haft en helt underbar vecka i sälen.Det har varit kallt 22 grader på dagarna men det har funkat att åka skidor,men med många fika pausar.
SEMLA det är nog det bästa jag vet i bakverk,mkt farligt  för figuren tur att det inte finns hela året.Denna semla blev  den första och va sååå god.I lindvallen fanns det i många cafer och resturanger som hade fågel holkar på vägarna.Fina var de.
Kommer nu att ha stängt i affären fram tillomed v. 4.öppnar då på onsdagen den 27/1.Då har det kommit in en del  nyheter. Kramis och så ses vi snart.